söndag 21 december 2014

Jul...

...stök!

Hur har  ni det så här några dagar före julafton? Här är det lugnt efter en intensiv och annorlunda arbetsvecka med avtackningar och avslutningar. Nu ser jag fram emot två veckors ledighet.(svårt att fatta att jag ska vara ledig så länge)  Jag fick så fina blommor och presenter av min fina personal, det är alltid trevligt att känna sig uppskattad! Tusen tack!

På grund av min onda rygg, som visserligen är bättre, så har jag tagit det lugnt i helgen, fast lite städning har det blivit. Jag har tagit det i omgångar med vila och sport på tv emellan varven! Det blir ju jul oavsett om jag städat eller inte. Jag får citera Ernst igen; Släck lamporna och tänd lite ljus så är det ingen som ser dammet. Nu är det bara lite julklappar som ska färdas sen är det slut för idag!

Imorgon kommer dottern, svärsonen och systern hem för att fira jul! Längtar, dottern har bestämt att imorgon ska vi bland annat ska baka godis! Sen blir det några dagar med mys och härligt umgänge...


På mitt skåp i vardagsrummet har jag julklappen från förra året (en ram för många bilder) där har jag samlat min underbara familj som betyder allt för mig! Lite jul har det också blivit på skåpet, under mina glasklockor (igen fast dessa av en annan typ) har jag planerat en minijulros med lite grönt och ett äpple av " trådnät" som går att öppna, som jag har fyllt med julens dofter!

Ha det gott,så ses vi!
Kram
Susanne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar