lördag 22 december 2012

Lucka Nr, 22!

Tomtar på loftet...

Vilken tur, igår fick vi lite lagom med ny snö! Det la sig vacker, och allt det fula och smutsiga försvann och en   härlig stämning infann sig! Och den den där tystnaden som blir när det ligger snö, fridfullt!

Är ni stressade så här dan före dan före dan? Det är inte jag, i år finns det ingen ork till det *fniss* och det blir julafton oavsett! Jag säger som Ernst; släck lamporna och tänd ljus, så är det ingen som ser dammet!


I vårt julehus finns det inte så många tomtar och de som finns är väl utvalda! En nykomling i familjen är den söta lilla Vätte som min hantverkskollega L har tovat. Han hänger i köket för se till att allt sköts! De andra tomtarna har välkomnat honom trots att han är en Vätte! *fniss* Och just  för att han är det, får han nog hänga framme hela året!

Idag ska jag och dottern bara mysa och njuta av att veta att det väntar två veckors härlig ledighet! Det blir väl en runda i vår vackra lilla stad också, mest bara för att få njuta av den i juleskrud (och kanske något sistaminutenköp)! Lite packetinslagning står också på schemat!

Ha en fridfull lördag!
Kram
Susanne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar